Diensten

daarom smk logistics

Daarom SMK logistics

  • Scherpe tarieven
  • Flexibiliteit
  • Voortuigen zijn voorzien van route navigatiesystemen
  • 24 per dag 7 dagen in de week beschikbaar
  • Elke levering wordt een handtekening gevraagd van de geadresseerde
routedienst smk logistics

Routedienst

De routedienst is in het leven geroepen voor het dagelijks bezorgen op vaste routes voor scherpe tarieven. Indien uw pakketten/post dagelijks op een vaste locatie moeten zijn, dan kunt u gebruik maken van onze routedienst.

sneltransport smk logitics

Sneltransport

We hebben binnen Nederland een 24-uurs service. We hebben veel ervaring in het vervoeren van pakketten en pallets maar ook met minder courante afmetingen.

 

Bij ons staan tijd en kwaliteit voorop. Bij SMK logistics vervoeren we alles en in dat opzicht onderscheiden we ons van de rest van de markt. SMK logistics vervoert o.a.pakketten, pallets, goederen met incourante afmetingen enz.

veiligheid voorop smk logistics

Veiligheid voorop

Met onze scherpe prijzen en uitstekende service staan wij het hele jaar door, 24 uur per dag klaar om uw zending correct, snel en veilig op het juiste adres af te leveren. Alle voertuigen zijn voorzien van een navigatie systeem om zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te zijn. Daar waar nodig, zal ons wagenpark worden aangepast aan de wensen en behoeften van onze klanten.

 

Omdat SMK Transport professioneel en correct vervoer verzorgt wordt iedere zending begeleid door een vrachtbon. Onze chauffeurs dragen er zorg voor dat de vrachtbon bij aflevering getekend wordt.

pakketendienst smk logistics

Pakketdienst

Geen enkel pakket is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. U kunt specifieke wensen altijd aan ons kenbaar maken. De wijze van verpakken, vervoeren of de aflevertijd kunnen op uw wensen worden afgestemd.

 

SMK logistics levert één Europese pakketdienst; van pakketje tot complete wagen. Dat kan alleen door een groot Europees netwerk van distributiecentra en afleverdepots en nauwe samenwerkingsverbanden met lokale partners. Hierover beschikken wij en daarom is er heel veel mogelijk bij het transport van uw pakket.

internationaal smk logistics

Internationaal transport

De organisatie en inrichting van onze internationale logistieke dienstverlening zorgen voor maximale snelheid, maximale veiligheid en maximale betrouwbaarheid, tegen minimale kosten.

 

De pick ups and deliveries in onze distributie sluiten nauw aan bij de internationale verbindingen die wij onderhouden. Deze verbindingen voeren wij zo veel mogelijk in één traject uit, zonder stops. Dat garandeert de snelst mogelijke transittijd. Het leidt bovendien tot een zeer gering veiligheidsrisico tijdens het vervoer. Optimale preventie tijdens transport en overslag verlaagt dat risico verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat we voor u kunnen betekenen:

+31 (0) 499 724 801