trailer advertisement hero smk vrachtwagens gerebrand voor tricorp

Trailer advertisement

Transportbedrijf SMK Logistics

Direct iemand spreken?

adverteren op trailers transportbedrijf eindhoven smk logistics zwarte tricorp trailer

Adverteren op vrachtwagen trailers

Own the roads met custom trailers

Of een vrachtwagen nou ergens stil staat, of op de wegen rondrijdt. Hij valt op.

Om onze klantgerichte diensten nog verder uit te breiden, bieden we onze trailers, trekkers én chauffeurs aan om te gebruiken voor uw marketing. We kunnen rondrijden met uw bedrijfsnaam, huisstijl en reclame uitingen.

Adverteren op onze vrachtwagentrailers kan zowel wanneer u gebruik maakt van onze transportdiensten, maar ook als u geen transportdienst nodig heeft. In dat geval koopt u reclameruimte in bij SMK Logistics.

Het ontwerp mag u zelf bepalen. Waar nodig kunnen we u hier ook bij helpen met behulp van designers die de wagens voor u ontwerpen.

Contact opnemen

Trailer advertising, whitelabel of co-branding?

Samenwerking met uw transportbedrijf

SMK Logistics kan voor wie dat wil volledig branded in uw stijl werken. Dat heet white-label. Dit betekent dat zowel de trailer, de trekker én de chauffeurs in uw huisstijl worden gerebrand. Met whitelabel trailer advertising komt u wel erg dicht in de buurt van een eigen transportbedrijf.

Met co-branding (zie afbeelding) kunnen vrachtwagens, trailers & kleding voorzien worden van uw merk en/of reclame uitingen. Daarnaast blijft de SMK Logistics branding zichtbaar.

Bijzondere wensen of eisen zijn mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw trailer advertenties te bespreken.

Contact opnemen
transportbedrijf in huisstijl van de klant adverteren bij transportbedrijf smk logistics

Vertrouwen door uw het elke keer perfect te verzorgen.

Wanneer u onze vrachtwagens ziet aankomen weet u dat uw transport goed geregeld wordt. Dit vertrouwen geven we door uw transport keer op keer perfect en volgens afspraak te verzorgen.

We werken met goed materieel en nette, opgeleide chauffeurs. Als u zeker wilt zijn dat uw transport goed geregeld wordt, dan kiest u voor SMK Logistics.

Om dit te bereiken bieden we verschillende aanvullende diensten.

Aanvullende transportdiensten

Live tracking

Landelijke standplaatsen

Euro 6 vloot

24/7 bereikbaar

NL-talige chauffeurs

Minimale uitval

Warehousing

Transport in huisstijl

ADR | Gevaarlijke stoffen

Transport op maat

Over SMK Logistics

Transporting your needs.

U moet er vanuit kunnen gaan dat uw transport in perfecte staat wordt afgeleverd. Het transportbedrijf draagt daarnaast bij aan de beleving van uw merk en de ervaring die uw klant heeft.

“Bij SMK Logistics geloven we dat ons werk niet alleen bestaat uit het transporteren van goederen. Wij mogen uw vracht namens u  bezorgen. Daarom vinden wij aandacht voor u als klant en uw wensen enorm belangrijk. Vanaf het eerste contact tot de aflevering – volledig zorgenvrij.”

Dat is hoe wij denken over ’transporting your needs’.
Van transportbedrijf, naar transport-partner voor uw organisatie. Meer weten over SMK Logistics?

Over SMK Logistics
wagenpark transportbedrijf smk logistics eindhoven voor pand in eindhoven

Contact opnemen

Meer weten over trailer advertising of direct interesse om een of meerdere vrachtwagen trailers voor advertentieruimte te huren? Dan horen we graag van u.

Privacybeleid